2015. április 3., péntek

Meditáció veszélyei

 Meditáció alatt  másállapotban van a szellem és a test.  
Így  a földi test sérülékenyebb és irányítható mások által .

Meditációk alatt főleg a közös vagy világméretűnek mondott meditációk  alatt kiteszik vagyis átadják önmagukat, tudtukon kívül a mit sem sejtők, tulajdonképpen  azoknak akik ezeket  a meditációkat szervezik. Gondoljatok bele, hogy   meditáció alatt az elme és egész lényed egy másállapotba kerül  ( nem valós létben  kerül ) ahol már nem te irányítod önmagadat hanem azok akik ezt megszervezték és bizony olyan képeket történéseket látsz ezalatt az idő alatt melyet azok továbbítanak feléd, felétek  akik végül is az energiátokat saját céljukra használják !
Tudnotok kell amikor önszántatokból belementek ezekbe a meditációkba szabad akaratotokból teszitek és bizony ezzel már ki is fejezitek azt,hogy másnak átadjátok lényetek irányítását  ezt bizony nem akadályozhatják meg Mennyei Atyáék sem hiszen a szabad akaratot tiszteletben tartják
de ezzel egyidejűleg a védelem is porrá omlik amely addig körülvett benneteket és ezt Ti önmagatok okozzátok magatoknak .
A legnagyobb probléma az,hogy észre sem veszi az aki ilyenbe belemegy mert abban a pillanatban már fátyol kerül köréje ami azt jelenti,hogy az érzékelését eltompítja a tudásait is teljesen lezárolja már csak utána  én úgy mondanám egy előre megkreált képek sorozatát kapja ,hogy megnyugodjon,hogy jó helyen van jó emberek között és az útját járja . Sajnos sokan nem figyelnek a belső hangjukra  még mindig és nem felsőbbik énjeiket kérik és az Égieket ,hogy vezesse őket hanem átadják önmagukat  olyanoknak akik manipulálják az embereket kik elindultak vagy már az útjukon vannak  csupán csak azért mert szerintük így  információhoz jutnak az  Égiektől vagy így segítenek valakinek .
Szükségetek van meditációra,hogy Gyermekeiteknek, Szeretteiteknek vagy olyan Embereknek adjatok a szeretetet és fényt akiket szerettek? Ugye hogy nincs és ez nincs másképp akkor sem ha Földanyácskának vagy bárki másnak adjuk  szeretetünket,fényünket .
Azoknak akik már eljutottak egy magasabb szintre például  azok a gyógyítók kik saját energiájukkal gyógyítanak  szükségük  van meditációra, hogy gyógyítsanak  vagy netán meditálás közben gyógyítanak?
Csak arra gondoljatok mindig,hogy éber állapotban teljesen tiszta energiát és teljesen tudatos szeretetet és fényt tudtok adni s továbbítani , és emellett bizony higgyétek el hogy kapcsolódtok más fényekhez de ez a kapcsolódás már teljesen tiszta és tudatos, hiszen a küldött energia és szeretet  a Föld bármely részéről is küldik és bármely időpontban, kapcsolódnak egymáshoz és így jut el együttesen a hatalmas tiszta energia és fény oda ahová Te Önmagad küldöd.
Pontosan az a céljuk azoknak akik közös meditációkat szerveznek,hogy a Ti energiátok ne kerüljön oda ahová kell!
Aki pedig azt mondja , hogy bizony csak úgy tudja küldeni a szeretetet, fényt, energiát ha meditációban vesz részt vagy azt mondja hogy csak így jut el hatalmas és tiszta segítség akár Földanyánknak ha sokukat összefognak nos akkor bizony ott már gond van . Hiszen a Fények gondolati úton,éberen kapcsolódnak a tiszta energia és a szeretet is bárhol is legyetek a világon .

Szeretetemmel, Fényemmel  ölellek  benneteket

írta:MeiszterMargit