2013. október 23., szerda

Isten áldása legyen rajtad

















Hitetek legyen erős a Teremtőben!
Feltétel nélküli Szeretet legyen szívetekben mindenki felé!
Földanyánkat Szeressétek!
Óvjátok, a Természetet és az Állatokat! Szeressétek Őket feltétel nélkül és tartsátok Tiszteletben gondoskodjatok megfelelően róluk!
A Föld nem a tulajdona senkinek sem!
Földanyánké melyért Hálásnak kell lennünk érte ,hogy itt élhetünk! 
Minden teremtmény ugyanúgy megérdemli mint mi emberek a Szeretetet a Gondoskodást !
Hiszen rólunk is gondoskodnak  Mennyei Atyánk, és minden Égi.
Hiszen figyeld csak meg kedves ha egy madárkát egyik nap megetetsz, milyen hálás és másnap újra eljön, édesen csacsog neked.
Ha egy beteg fát meggyógyítasz gyönyörű lombbal ajándékoz meg, mely alatt ha tűz a nap hűsre lelsz.
Teremtő Atyánk szintén megajándékoz ha Hited Szereteted erős és megingathatatlan,törhetetlen !
Földanyánk is szeretettel fordul felénk ha odafigyelünk rá szeretjük és óvjuk!
Hogyan tudod ezt megtenni? Gondolj bele nap mint nap mennyi vegyszert nyel el Földanyánk ha csak megteszed azt,hogy vegyszer mentes háztartást vezetsz a szemetet szelektíven gyűjtöd hidd el a hálája szeretete érezhető lesz számodra. Ugye nem is olyan nagy dolog neked De Földanyánknak  igen, mert minden egyes ember a gyógyuláshoz közelebb viszi!
Segíts Földanyának szereteteddel is melyet ha becsukod szemed könnyen megteheted lásd a Földet öleld át és szeresd! 
Mára már mindenki látja és érzi a változást hiszen nem véletlenek a rengeteg "idegen űrhajó " melyet láttok kedveseim vagy a mostani árvíz ez nem ellenetek irányul hanem értetek van,hogy figyeljetek oda higgyetek szemeteknek lássatok a szívetekkel nyíljatok meg az égiek felé!
Sajnos nagyon sokáig voltatok a földi vezetők rabjai marionett bábui! Most ennek nemsokára vége az Égiek megelégelték!
Nyissátok meg szíveteket és segítsétek az Angyalokat mert értetek harcolnak fáradhatatlanul munkálkodnak azért,hogy emberhez méltó boldog életet éljetek Ti és Gyermekeitek!
Hogyan tegyétek? Legyen erős tántoríthatatlan Hited a Teremtő Atyádban Szeretet áradjon szívedben küldj Tiszta fehér fényt és Szeretetet az Angyaloknak és az Égieknek és Földanyának  ezzel erősíted őket!
Neveld úgy gyermeked,gyermekeidet,hogy igenis a Teremtő Atya, Angyalok, Arkangyalok,Unikornisok,Tündérek léteznek! Hidd el kedves olvasóm lehet,hogy megfogsz lepődni gyermekeden  mert gyermekként még látják ezeket a csodálatos lényeket még akkor is ha nem olyan szellemben vannak nevelve lehet,hogy gyermeked lesz az aki megláttatja veled az Angyalokat! Merj újra gyermek lenni kucorogj le gyermekeddel a szőnyegre vagy kinn a szabadban a fűre és játssz vele és kérdezd meg tőle,hogy látott-e már angyalokat de ne légy tolakodó mert a gyermek egyből lezár és nem lesz hajlandó kommunikálni veled  higgy Te is és szeretettel kérdezd ekkor megnyílik neked kicsiny gyermeki szíve.
Bármilyen vallású vagy, lehet hogy nem Istennek Teremtő Atyának szólítod de nem az fontos,hogy különböző népcsoportok milyen néven szólítják az egész világon minden ember mennyei Atyja!
Bátran vállald fel Hitedet és add át másnak is Szeretetedet.
Hidd el olyan emberek kerülnek az utadba a gondviselés által akik nyitottak erre de még nem találták meg az útjukat ne tagadd meg másoktól ha te már  egy lépéssel előtte jársz hiszen ha csak egy embert emelsz fel Te is feljebb lépsz és amellett csodálatos érzés!
Nem kell misztikumba ásni magad legyél egyszerű add Önmagad! feltétel nélkül Szeress hidd el vissza kapod.
Most elmondok egy esetet ami köztem és egy 6 éves kisfiú közt történt : összejövetelen vettünk részt rengeteg gyerek és felnőtt volt párommal elindultunk az udvarról kifelé egy kisfiút vettem észre aki guggolt és a követ babrálta és nagyon szomorú volt,ahogy mellé értem leguggoltam vele szembe ő felemelte kis buksiját ekkor láttam,hogy könnyes kicsi szemecskéi. Megkérdeztem tőle miért szomorú miért sír  hiszen sok vidám játszó gyerek van miért nem megy közéjük?
Válasza: hát tudod nem ismerem őket ekkor elkezdett nekem mesélni hogy ő a gyíkokat nagyon szereti és a szakértőjük már nem volt szomorú mesélt és mesélt a gyíkokról....
megsimogattam buksiját és mondtam neki,hogy nem baj ha most még nem ismeri a többi gyereket menjen oda és játék közben megismeri őket ekkor 8 éves kisfiunk odajött bemutatkozott a kisfiúnak máris ismerősök lettek megbeszélték a gyíkokról ki mit tud. Később már a többi gyerkőccel táncolt,játszott és nevetett .
Látod kedves olvasóm nem kell nagy dolgokat elképzelni,hogy azt kell tenni mert akkor nem veszed észre ha segítened kell!

Szeretetemmel ölellek

írta:MeiszterMargit