2015. április 21., kedd

Báránybőrbe bújt Farkasok Álpróféták



















Álpróféták
A mai időkre sajnos sokan nem figyelnek önmagukra másoknak adják át önvalójukat van,hogy tudatosan de van,hogy tudat alatt.
Vannak kik fennen hangon hirdetik a szeretetet és a fényt, mindenkinek bizonygatják hogy bizony ők az igaz utat járják , és akiket ők megbélyegeznek az úgy is van mert csak az az igaz amit ők mondanak  (nos Jézus korában 2000 éve őket hívták farizeusoknak képmutatóknak, ál prófétáknak ) ! Ugye milyen érdekes?
Megismétlődik az ami egykoron Jézussal volt  a farizeusok álltal  jelenlegi korunkban is.
Jézus már akkor megmondta jönni fognak közétek kiket én és Atyám küldünk  ők kevesen lesznek de szívükben törhetetlen hit és feltétel nélküli szeretet van ,de sokan lesznek olyanok kik önmagukat kiálltják ki prófétának vagy  a ti segítőiteknek  különbözö címeket rangokat adnak majd  önmaguknak .  Nektek kell majd akkor tudnotok, hiszen kinek szívében benne vagyok azok tudni fogják ki az igaz és ki az aki nem.
Kik nem állnak be az ál próféták soraikba vagy veszélyeztetik azt hogy ezt a fajta tevékenykedésüket megállítsák a szeretettel és fényükkel , őket  mindenféle módon megakadályozzák  hogy eltávolítsák mert hiába bántják szapulják őket a nyílvánosság előtt , töretlenül,alázattal csöndben mennek az úton és hiába látják el minden féle jelzővel őket hiába tesznek akadályokat az igaz fények türelmesek mert tudják,hogy mindenre fény derül a kellő időben és mindenkinek számot kell adnia tettéről . Az ál próféták  így gyűjtik  maguk köré  azokat kik a csillogást nézik és elveszítették azt ami a legfontosabb,hogy önmaguk legyenek hiszen mások irányítása mások véleménye számit nekik  . Már nem önmaguk,nincs szabad akaratuk hiszen azután mennek amit mondanak nekik  de ezt észre sem veszik , vezetik szépen őket azon az úton mely a félre vezetés útja mely a csillogást adja  .
Csillogásukkal fennen hangzó szép, de üres szavakkal magukhoz édesgetik kiket lehet kik nem figyelnek önmagukra a belső hangjukra ,pedig az figyelmeztet mindenkit ne a csillogást nézd, láss mögé hiszen nem a csillogásban van a szeretet és a fény a szeretet és a fény  eredendően egyszerű és természetes  legalábbis azok számára kik ezt igaz szívből teszik,hogy tovább adják másoknak hiszen ez is a feladataink közé tartozik melyet elvállaltunk.
Jézus a csillogást mutatta ? Jézus megbántott vagy különböző jelzővel ellátott valaha is másokat? Ugye hogy nem .
Kik azt mondják nektek,hogy a ti érdeketekben tesznek olyat hogy "információt adnak valakiről " azt azért teszik,hogy őt kövessétek. Ilyet fény nem tesz ! A ti érdeketekben köveznek meg másokat a ti érdeketekben minősítenek másokat ,mivel a mostani korunkban  az internet lehetősége adott  sokatok ezen jut  információhoz és ezt ki is használják az álpróféták és álsegitők, még az sem okoz nekik semmilyen nehézséget, hogy nyilvánosság előtt ostorozzanak, minősítsenek és ki kiáltsanak sötét oldalbelinek olyanokat kik az útjukat keresztezik és Jézus útját járják.  Ezekben az emberekben már nincs semmi olyan ami megakadályozná őket abban hogy ne tegyék azt amit tesznek . Ők már megválasztották  útjukat a mostani életükre, szívükben gyűlölet ,harag van és hatalom vágy  mindig azt hangoztatják az ilyenek hogy titeket megóvjanak a sötét oldaltól ezért teszik  "szeretetből ezeket " nos  még ehhez nem is kell nagy szintűnek lenni, de tiszta szívű embernek igen ki érzékel és a szívére hallgat hogy  meghallja  az igazat .
Hiszen tudjátok akik ártók mindent elkövetnek ,hogy a helyes útról letérítsen benneteket, nekik nincs szabály nekik nincs szívükben szeretet csak egy a lényeg, hányótokat tudnak vinni félre vezetni . Ez pedig a szabad akarat elvétele melyet egy fény sosem tenne .
 A Fények  nem fennhéjázóak, másokat nem bántanak még akkor sem ha őt, őket  bántják a fény ki az igaz utat járja alázatos ,nem hangoztatja mindenkinek hogy neki mi a tudása ,hanem szépen csöndben teszi a dolgát feladatát . Segítséget ad másoknak de cserébe nem vár el semmit ,segít de nem  tudása fitogtatásával. Egy fény sosem tesz ilyet.
Egy fény sosem erőszakos nem mondja meg másoknak, mi a helyes és mi nem, mert a fények terelik  azokat kiket útjukba küldenek Atyáék, hogy önmaga találja meg az utat az kinek segítenek szabad akaratuk meghagyásával.
Egy fény sosem bánt meg senkit  semilyen formában .
Egy fény sosem aláz meg másokat sem nyilvánosan sem pedig másképp.
Aki ilyet tesz hogy mást kipellengérez, gondolkozzatok el ezen kérlek, nézzetek szívetekbe és meghalljátok szívetek hangját belső hangotokat mely sosem vezet félre .

Kérjétek ehhez  Atya Anyácska s Jézus segítségét hiszen mindenkinek megadatott de kérnetek kell hiszen kérés nélkül önhatalmúlag Ők sem tehetik, hogy szabad akaratotok ellenére tegyenek bármit .

Szívem Szeretetével és Fényemmel ölellek benneteket

írta:MeiszterMargit