2016. május 25., szerda

Védd a Gyermekeket

Álljatok a Gyermekek mellé védjétek meg őket !

Áldással, Fénnyel, Szeretettel teli napot és elkövetkezendő napokat kívánok mindenkinek 


Szívem minden szeretetével kérlek benneteket, minden Fényt ki Jézus útját járja,hogy fogadjátok be szavaimat,kérésemet s jusson el szívetekig minden szó .
Némelyőtök önmagáért nem tette meg, de most Gyermekeinkért és minden Gyermekért tegyétek meg s harcoljatok Fényhez méltón értük!
Először is arról szeretnék szólni,hogy vannak még köztetek olyanok akik hamis tanításokat adnak nektek , s egyik tanításuk így szól : " fény nem harcol,nem harcolhat " ezek az ál tanítók, ál fények, fény mögé bújva teszik mindezt .
De bizony a Fényeknek is szabad és van mikor kell is,harcolni, hiszen nem csak a saját védelmünk érdekében kell csak harcolni, hanem másokért is mint ahogyan most  eljött az idő,hogy Gyermekeinkért és minden Gyermekért harcoljunk Egységben  kéz a kézben !
Évek óta zajlott a felkészítés a mostani időre, ki tovább jutott, kinek még maradnia kellett a tanulási folyamatban.
Mennyei Édesanyánk földi képén a könny ahogyan sír,figyelem felkeltés üzenet számunkra és ez az egész emberiségnek szól, hiszen minden Gyermek védelmezője és  így próbálja felhívni a figyelmet arra,hogy a Gyermekeket védjétek minden tudásotokkal és erőtökkel,Fényhez méltón,hiszen Mennyei Atyácskánk és Mennyei Anyácskánk itt a földön ránk bízták Égi Gyermekeiket és bizony nekünk is tennünk kell értük itt a földi létben !

A cikk amelyben kész tények elé állították az embereket és most is mint általában , hogy szeptembertől kötelező tananyag lesz a meditáció.
Ez áll  a cikkben  :  "  A tervek szerint a testnevelésórák részeként tanulják majd meg a diákok a relaxációt – ami lehet aktív és passzív –, az imaginációt és a meditációt. Előbbinél képi folyamatok és a képzelet bevonásával, utóbbinál kiüresített tudatállapot elérésével zajlik a belső munka. "

A teljes cikk az alábbi linken érhető el.

http://www.nlcafe.hu/eletmod/cikk/meditacio-iskola-/

Most már látjátok,hogy mit akarnak tenni?

Irányítani Gyermekeinket és égi tudásukat,erejüket szeretnék elvenni !

Az emberek felé azzal magyarázzák,hogy stresszoldó hatása van a meditációnak,fizikai fáradtságot megszüntetik és jó felfogó képességhez juttatja gyermekeinket és kiegyensúlyozottak lesznek.
El kell keserítenem azokat akik még mindig nem akarják meglátni és meghallani az igazat.
-  A legjobb stresszoldást azzal érnék el ha a természetben tartanának meg      órákat így  testközelben lehetnének a Gyerekek a természet adta tiszta energiákkal, hiszen  a Gyerekek  igénylik is, csak az Ő szavukat nem akarják meghallani !
-  Stresszoldás a felesleges tananyagokat kiiktatnák a tantervből.
Fizikai fáradtságot a testi fáradtságot semmi mással nem tudják helyettesíteni csakis az életkorhoz igazodó kellő pihenéssel,kikapcsolódással a lélek szabadon szárnyalásával érhető el   (ÉBEREN )
 A jó felfogó, befogadó képességet pedig csakis ezek együttes megadásával érhetjük  el és nem meditációval !
Azt hiszem most már többen tisztán fogják látni és felfogják, megértik befogadják az erre vonatkozó segítséget.
Mennyei Atyácskám 2 éve  adta üzenetben, "  hogy bizony eljön az az idő mikor már Gyermekek ellen fordulnak s  először hatalmas  és felesleges leterheléssel próbálják a gyermekeket, majd azután fizikailag és mivel egyik sem fog nekik sikerülni ezért a legvégén megpróbálják törölni azt amit Atyácskától kaptak tudásukat erejüket kitörölni, de ez sem lessz célra vezető így mondta Atyácska mert hiszen leányom, kik megmaradtatok az úton Egyszülött Fiam útján  oly erőre tudásra tesztek szert  addigra mindannyian ,hogy meghiusítjátok e törekvésüket. Minden támogatást megkaptok a Mennytől leányom "

Sokszor és régóta  elétek tettük írásomat, mely egyben üzenet is számotokra mit is rejt,miért is veszélyes a meditatív állapot !

http://fenyhozo4.blogspot.hu/2015/04/meditacio.html

A legnagyobb veszélyt viszont az jelenti a meditáló ember számára, mikor átadja önmagát másnak, más által vezérelt meditációban vesz részt, és közös meditációkban, de a meditáció önmagában véve még akkor is veszélyes ha egyedül meditál valaki !
Bármit bele tudnak programozni azokba akik meditálnak és ezt ne a jó értelemben vegyétek ( akár betegségeket is  és még sok mindent ) .

Ez nem játék ez tény !

Természetesen mindenki önmaga válassza meg hiszen szabad akarat van ,hogy meditál vagy nem,
ezt tiszteletben kell tartani hiszen a felnőttek önmaguk sorsát életútját alkotják meg.
Gyermekeinknél és mások Gyermekeinél viszont mi mindannyian felelősek vagyunk mindegyikükért,hiszen helyettük a szülők,felnőttek döntenek.

Tegyétek mit tennetek kell !

Indítsátok útjára az információt,hogy sok emberhez eljusson s ha kell magyarázzátok el hiszen még vannak olyanok és lesznek is mindig, akiknek minden információ új és tanulhatnak belőle .
Legyen olyan hatalmas bennetek a feltétel nélküli szeretet,alázat, mellyel feladatotokat teszitek és árasszátok hatalmas fényeteket,hogy bárkivel beszéltek s bárhol jártok, érezzék az emberek azt a csodát melyben Ti már részesültök.
Tudassátok mindenkivel,hogy merjenek harcolni a Gyermekekért,  hiszen Ők a mi leghatalmasabb Kincseink s ajándékok, melyet  Atyácskától és Anyácskától kaptunk.
Becsüljétek meg  és védelmezzétek Őket!
Merjetek kiállni a Gyermekekért és szembeszállni bárkivel szemben értük !
Az irányt már megkaptátok hiszen sokan nyilvánosan harcolnak már Gyermekeitekért a földi létben és hiába támadják őket ők csak mennek az útjukon rendületlenül ami a Fények feladata. Álljatok melléjük menjetek közösen az úton, fogjatok össze hiszen a Tét a GYEMEKEK !

Ne feledjétek EGYSÉGBEN összefogva nincs lehetetlen!

Tegyünk azért,hogy ezt ne tudják bevezetni de nem meditálással !
Aki írásomra meditációra hív benneteket a Gyermekekért az nem tiszta szívű,nem a Gyermekekért tenne hanem  csak azért,hogy megakadályozza és ártson még több embernek!

Legyen előtettek mindig, és jusson eszetekbe,hogy a cél előtti lépés a legnehezebb!

Mennyei Áldás legyen mindazokon kik a Gyermekeket védelmezik és tettekkel tesznek is értük .

Mennyei Atyácska , Mennyei Anyácska és Jézus Fénye,Szeretete  és Védelme kísérje útjukon kik a földi létben védelmezik és óvják a Gyermekeket.

Szeretetemmel ölellek

írta:MeiszterMargit