2013. október 23., szerda

Földanya Gaia






















A Föld melyen élsz nem a tulajdonod nincs joga senkinek tönkre tenni !
Földanya kegyes az emberiséghez  gyönyörű helyen élhetsz ,megadja mindenkinek a csodát melyet táplál,de sajnos az emberiség azt hiszi magáról,hogy kizárólagos tulajdona azt tehet vele amit csak akar: szennyezheti a földet,tönkre teheti a vizeit a természetet semmibe veszi az állatokat kiűzi természetes otthonukból és ezt mind büntetlenül! Vagyis csak azok az emberek hiszik azt,hogy büntetlenül csinálhatják ezt akik semmibe vesznek mindent és mindenkit!
Mára már nagyon sokan rádöbbentek a valóságra,hogy igenis Földanya Létezik és bizony nem hagyja tovább ezt a nagymérvű pusztítást!
Kedves Olvasóm Te is Óvd Gyógyítsd Földanyát!
Nem kell eget rengető dolgot véghez vinned,hogy részese legyél a jónak,hidd el ha Te Kedves olvasóm Önmagad,családod, ismerőseid között eléred azt,hogy ne szennyezzék a Földet és vizeinket azzal,hogy tömény vegyszereket használnak holott,vegyszermentes háztartást is lehet vezetni, amivel nem szennyezzük a Földet-Vizeinket és a szemetet szelektíven gyűjtöd.
Belegondoltál már mit eszel meg, vagy éppen azokkal mit etetsz meg akik a legdrágábbak neked a Családod : vegyszeres paradicsomot-gyümölcsöt de sorolhatnám még vagy éppen amivel fürdeted gyermekedet,  vagy mosod ruhácskáját  ez mind mind méreg !
Méreg az Embernek, méreg a Földnek - Víznek mivel minden amit használsz visszakerül az Anyatermészetbe....hogy is van ez akkor? 
Önmagát is pusztítja az ember, szeretteit és a környezetét Földanyát !
Óvd Földanyát mert Önmagad és Szeretteidet is óvod ezáltal! 
Küldj Szeretetet és odafigyelést Földanyának így segíted gyógyulását ! 
Csukd be szemed lásd Földanyát s szíved töltsd meg Szeretettel, és Tiszta fehér fénnyel, öleld át a Földet és Szeresd!
Szeresd a Földet,Szeresd Önmagad,Szeresd Szeretteidet és Szeresd Földanya minden Teremtményét.



írta:MeiszterMargit